Novosti: Hilandar stipendira sina Olivera Ivanovića

Izvor: RTS, 14.Jul.2018, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Hilandar stipendira sina Olivera Ivanovića

Maloletni sin mučki ubijenog Olivera Ivanovića dobijaće u narednih 10 godina, odnosno do punoletstva, stipendiju koju mu je obezbedio manastir Hilandar, pišu "Novosti".
Ugovor o stipendiranju biće potpisan u narednih nekoliko dana, a isplata će početi od prvog septembra.
"Stipendija Hilandara ima neopisiv značaj. On je dete koje je kršteno u Dečanima, dete koje odrasta u duhu pravoslavlja i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koje je sa nepunih sedam godina doživelo veliki gubitak. To što Hilandar, kao jedan od najvažnijih centara pravoslavlja na svetu, misli na njega da kao siroče tragično stradalog kosovskog heroja Olivera Ivanovića zaslužuje stipendiju, potvrda je i dokaz da veliki ljudi nikad ne umiru, već žive kroz svoju decu", izjavila je za Novosti supruga ubijenog Olivera Milena Ivanović.
Lider SDP-a ubijen je 16. januara ispred stranačkih prostorija sa šest metaka u leđa, a ni posle pola godine ubice i njihovi nalogodavci nisu pronađeni i kažnjeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIVAN GEST SRPSKE SVETINJE: Manastir Hilandar stipendira sina Olivera Ivanovića

Izvor: Kurir, 14.Jul.2018

Ugovor o stipendiranju biće potpisan u narednih nekoliko dana, a isplata ce početi od prvog septembra.

Nastavak na Kurir...

Novosti: Hilandar stipendira sina Olivera Ivanovića

Izvor: Blic, 14.Jul.2018

Maloletni sin mučki ubijenog Olivera Ivanovića dobijaće u narednih 10 godina, odnosno do punoletstva, stipendiju koju mu je obezbedio manastir Hilandar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.