Nišlijka osumnjičena za utaju poreza

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 17:01

Nišlijka osumnjičena za utaju poreza

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Poreskom policijom i Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnje žene iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo poreska utaja.

"Sumnja se da je ona, kao odgovorno lice jednog trgovinskog preduzeća u Nišu, u toku 2018. godine, sačinjavala lažne fakture za navodno kupljenu robu čime je ostvarila pravo na poreske olakšice", saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je MUP Srbije, prenose Niške vesti.

Na ovaj način je, kako se sumnja, oštetila budžet Republike Srbije za oko 1.300.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udarili policajca nakon što su uhvaćeni sa marihuanom na keju u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Apr.2021, 15:04

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, intenzivnim radom identifikovali su i uhapsili M. M. (1996), U. K. (1993) i N. A. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti...Oni su sinoć, kako se sumnja, na keju u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.