DRAMA NA KEJU U NIŠU: Trojica mladića pretukla policajca jer ih je uhvatio da konzumiraju marihuanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 15:21

DRAMA NA KEJU U NIŠU: Trojica mladića pretukla policajca jer ih je uhvatio da konzumiraju marihuanu

Trojica uhapšenih Nišlija sumnjiče se da su izvršili krivično delo napad na službeno lice

Pripadnici niške kriminalističke policije intenzivnim radom identifikovali su i uhapsili M. M. (25), U. K. (28) i N. A.(30) zbog sumnje da su sinoć na keju u Nišu, verbalno, a potom i fizički napali policijskog službenika koji im je prišao kada ih je uočio da konzumiraju marihuanu.

- Policijski službenik koji je bio van dužnosti legitimisao se i rekao im da sačekaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policiju nakon čega su ga oni udarili u ruku i glavu nanevši mu povrede oka, a zatim se udaljili u nepoznatom pravcu - saopšteno je iz niške policije.

u vršenju službene dužnosti.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.