Nezapamćena tragedija kod Medveđe: Ubio se dečak!

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćena tragedija kod Medveđe: Ubio se dečak!

Stravična tragedija potresla je selo Negosavlje kod Medveđe. Dvanaestogodišnji dečak izvršio je samoubistvo. Ostavio je oproštajno pismo za sobom.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

TV Prva javlja da u oproštajnom pismu stoji i razlog zbog kog se dečak ubio, ali iz etičkih razloga te informacije se ne objavljuju.

Tragedija se dogodila sinoć oko 18 sati u porodičnoj kući dečaka, koji je obio šrafcigerom fioku, uzeo očev pištolj i pucao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sebi u glavu.

Hitna pomoć stigla je za 20 minuta, ali nisu mogli da pomognu dečaku.

Ni najstariji meštani Negosavlja ne pamte ovakvu tragediju. Kažu da je dete bilo vredno i fino, a da su njegovi roditelji dobri domaćini.

Roditelji inače nadničare u šumi, seku drva, a dečak nije imao problema u školi i bio je vrlo-dobar đak.

Negosavlje je selo tri kilometra udaljeno od Medveđe.

PONOVO UŽAS: Dečak se ubio u centru Novog Sada

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.