Ljajić u Novom Pazaru, poplave odnele mostove

Izvor: Blic, 07.Mar.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić u Novom Pazaru, poplave odnele mostove

Potpredsednik vlade Rasim Ljajić, koji je doputovao danas u Novi Pazar i obišao poplavljena područja, izjavio je da je trenutna situacija malo bolja jer je kiša prestala da pada, ali je u prvom naletu voda odnela ili oštetila nekoliko mostova.

Najgroženije porodice se evakuišu, a organizovana su dežurstva za narednu noć.

"Tek treba da vidimo kakve su posledice ove elementarne nepogode nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izlivanje Jošanice i Trnavice. Više stotina kuća je poplavljeno i ispitaće se kakva je i kolika je šteta na tim objektima", rekao je Ljajić dodajući da će opštinska komisija raditi na proceni štete na objektima koji su oštećeni.

"ČEKAMO VOJSKU" Situacija u Novom Pazaru ALARMANTNA

Ljajić je dodao da je nekoliko mostova u Novom Pazaru voda potpuno odnela.

"U svakom slučaju najvažnije je da nema ljudskih žrtava da nema povređenih. Stanovništvo se iz naselja koja su ugrožena evakuiše. Mi smo tu da dežuramo večeras celu noć i narednih dana ukoliko bude bilo potrebno nakon čega ćemo videti šta može opština, šta može Vlada da uradi na saniranju štete", rekao je Ljajić.

Novi Pazar je jedna od sedam opstina u kojoj je proglašena vanredna situacija usled velikih padavina.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.