Izvor: B92, 03.Nov.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za "Koka-Kola talente"

Beograd -- Kompanija "Koka-Kola Helenik", u saradnji sa Ministarstvom prosvete i rektoratima univerziteta, pokrenula konkurs za izbor pete generacije "Koka-Kola talenata".

Studenti koji prođu na konkursu stiču i praktično iskustvo u radu, uz stipendiju od 2.000 evra po godini.

Reč je o dugoročnom investiranju "Koka-Kole" u profesionalni razvoj studenata koji imaju potencijal da izrastu u buduće poslovne lidere.

Konkurs je otvoren narednih mesec dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sve informacije dostupne su na internet stranici kampanje. Za četiri prethodne godine ovu obuku je prošlo oko 30 mladih.

"Često najbolji među vama odlučuju da posle studija odu iz Srbije i nastave život u nekoj drugoj zemlji. Ono što mi kao kompanija želimo da ostvarimo kroz ovaj dvogodišnji program jeste da ulažemo u razvoj i znanje budućih poslovnih lidera", kazao je Sotiris Janopulos, iz kompanije Koka-Kola Helenik Srbija.

"U interakciji sa menadžmetom naše kompanije studenti stiču praktična znanja i iskustvo koje ne mogu steći tokom redovnih studija na fakultetima. Ovih 28 mladih ne mogu predstavljati rešenje za problem odliva mozgova u Srbiji, ali se nadamo da kroz ovakav program mogu biti primer kako se u samoj zemlji problem može rešavati", rekao je Janopulos.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.