KUĆA KRIMINALACA RODITELJIMA BOLESNE DECE IZ UNUTRAŠNJOSTI

Izvor: Kurir, 23.Jun.2010, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUĆA KRIMINALACA RODITELJIMA BOLESNE DECE IZ UNUTRAŠNJOSTI

BEOGRAD - Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom Ministarstva pravde ustupiće Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje na privremeno korišćenje kuću površine 100 kvadratnih metara na Bežaniji, najavilo je Ministarstvo pravde.

Objekat na Bežaniji je u posedu Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom, na osnovu Zakona o oduzimanju imovine stečene krivičnim delom. Objekat će biti namenjen za smeštaj roditelja i dece iz unutrašnjosti koja boluju od malignih bolesti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vreme trajanja lečenje.

Time će, kako se navodi u saopštenju, roditeljima biti omogućeno da tokom perioda lečenja budu uz decu.

Ugovor o ustupanju u prostorijama Zavoda potpisaće ministarka pravde Snežana Malović i direktorka Zavoda Svetlana Vukajlović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roditeljska kuća od imovine Šarića, Legije i ostalih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2010, 02:16

BEOGRAD -..Ministarstvo pravde Srbije ustupilo je danas stan površine 120 kvadratnih metara privremeno oduzet u postupku protiv optuženih pripadnika kriminalne grupe Darka Šarića na korišćenje Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje (RZZO), za smeštaj dece koja se leče od raka i njihovih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kuću kriminalaca na Bežaniji koristiće roditelji bolesne dece iz unutrašnjosti. Protiv Šarančića uskoro zahtev za oduzimanje imovine.

Izvor: TV Avala, 24.Jun.2010

Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom Ministarstva pravde ustupiće sutra Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje na privremeno korišćenje kuću površine 100 kvadratnih metara na Bežaniji, najavilo je danas Ministarstvo pravde.

Nastavak na TV Avala...

Bolesnoj deci ustupljen Šarićev stan

Izvor: RTS, 24.Jun.2010

Stan koji je privremeno oduzet u postupku protiv optuženih pripadnika kriminalne grupe Darka Šarića, ustupljen na korišćenje Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje, za smeštaj dece koja se leče od raka i njihovih roditelja. ..Ministarstvo pravde Srbije ustupilo je stan površine 120 kvadratnih...

Nastavak na RTS...

Šarićev stan za roditelje bolesne dece

Izvor: S media, 24.Jun.2010

Ministarstvo pravde Srbije ustupilo je stan Darka Šarića površine 120 kvadratnih metara za smeštaj dece koja se leče od raka i njihovih roditelja. ..Ministarstvo pravde Srbije ustupilo je danas stan površine 120 kvadratnih metara privremeno oduzet u postupku protiv optuženih pripadnika kriminalne...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.