Jovanović (SZS): Raspisati tender za otpadne vode, iskoristiti bespovratna sredstva EU

Izvor: Danas, 21.Jan.2020, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović (SZS): Raspisati tender za otpadne vode, iskoristiti bespovratna sredstva EU

Odbornička grupa "Savez za Srbiju" zahteva da se za završetak gradnje glavnog kolektora i fabrike za prečišćavanje otpadnih voda, raspiše tender, kao i da postupak i svi ugovori budu transparentni, jer bi Grad Beograd tako uštedeo stotine miliona evra, izjavio je danas šef te odborničke grupe u Skupštini grada i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovanović (SzS): Raspisati tender za otpadne vode, iskoristiti bespovratna sredstva EU

Izvor: Beta, 21.Jan.2020

Odbornička grupa "Savez za Srbiju" zahteva da se za završetak gradnje glavnog kolektora i fabrike za prečišćavanje otpadnih voda, raspiše tender, kao i da postupak i svi ugovori budu transparentni, jer bi Grad Beograd tako uštedeo stotine miliona evra, izjavio je danas šef te odborničke grupe...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.