Interpol istražuje obaranje Peščanika

Izvor: NaDlanu.com, 10.Jun.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol istražuje obaranje "Peščanika"

Direktor policije Milorad Veljović kaže da srpska policija i dalje intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja obaranja sajta "Peščanik", ali i da je putem Interpola zatražena međunarodna pomoć.

Veljović je objasnio da se istraga sprovodi u, kako je rekao, tesnoj saradnji za Tužilaštvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

"Naše odeljenje specijalizovano za ove vrste poslova je već putem Interpola zatražilo međunarodnu tehničku pomoć od više >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zemalja iz regiona i sveta i nakon dobijanja logova sa njihovih sajtova to će, na neki način, poslužiti da eventualno dođemo do potencijalnog izvršioca ovog krivičnog dela", rekao je Veljović.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.