Izvor: Blic, 21.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica štrajkača-rezervista prebačena u Urgentni centar

Dvojica od sedmorice bivših vojnih rezervista koji četvrti dan štrajkuju glađu ispred zgrade Vlade Srbije zbog neisplaćenih ratnih dnevnica preneti su danas na Urgentni centar, rekao je Tanjugu lider leskovačkih rezervista Dušan Nikolić.



Reč je o članovima Jedinstvenog štrajkačkog odbora iz Kruševca Velimiru Miloševiću i iz Niša Radoljubu Vukoviću, rekao je Nikolić i precizirao da "oni imaju temperature, iscrpljeni su, a dogovoreno je da odmah po prijemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << infuzije budu vraćeni ovde".

Sedmorica bivših vojnih rezervista započelo je štrajk glađu u četvrtak nakon što su dobili obaveštenje da je odložena rasprava o njihovom zahtevu. Oni zahtevaju isplatu razlika u ratnim dnevnicama za period proveden na Kosovu i Metohiji tokom NATO bombardovanja 1999. godine i da im se ta razlika isplati na način kako je to učinjeno njihovim saborcima iz Topličkog okruga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.