Devojka izbodena nožem 20 puta kod Gračanice

Izvor: Mondo, 25.Maj.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka izbodena nožem 20 puta kod Gračanice

Katarina T. (22) iz jednog sela kod Gračanice na Kosovu ubodena je više puta nožem, a osumnjičen je njen tri godine stariji suprug.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Posle prve pomoći pružene u bolnici Prištini i opservacije u KBV u Kosovskoj Mitrovici, mlada žena je prebačena na dalje lečenje u KBC u Kragujevcu, pišu "Novosti".

"Iako je stanje pacijentkinje izuzetno teško, jer se radi o jako ozbiljnim povredama, ona je posle reanimacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u našem Kliničko-bolničkom centru otrpemljena za Kragujevac u svesnom stanju", rekao je dr Milan Ivanović, direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici naglašavajući da je nesrećna žena ima 18 uboda nožem u predelu ruku i dva uboda u predelu grudnog koša nadomak srca.

Užas u Somboru: Žena izbodena ispred bolnice!

Mada je drenaža pluća pacijentkinji urađena u bolnici u Prištini, rodbina je odbila operaciju u ovoj zdravstvenoj ustanovi tako da je ona potom opservirana u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

Dr Ivanović kaže za "Novosti" da je nesrećna žena ubodena pet puta u desnu ruku, petnaest u levu, pritom su joj povređeni mišići i krvni sudovi, a povrede u predelu grudnog koša jako su ozbiljne.

Posle reanimacije i transfuzije krvi u bolnici u Kosovskoj Mitrovici ona je u svesnom stanju prevezena na dalje lečenje u KBC u Kragujevcu.

Osumnjičeni je nakon što je ranio ženu otišao, a ono je puzeći uspela da dođe do dvorišta nakon čega su komšije i rođaci pozvali Hitnu pomoć i policiju, rekli su u gračaničkoj policiji.

Nedugo zatim u obližnjem selu osumnjičeni je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati.

Osumnjičeni i ranjena Katarina T. imaju dvoje maloletne dece, a ona ga je ranije prijavljivala za nasilje u porodici, piše list.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.