Suprug ženi naneo 20 uboda nožem, povređena i beba

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug ženi naneo 20 uboda nožem, povređena i beba

U selu Gušterica u opštini Gračanica dogodio se težak slučaj nasilja u porodici, javlja radio Kontakt plus.

Kako se navodi, suprug je sa više uboda nožem povredio svoju ženu, ali je i bebi, koja je u toku napada bila u majčinim rukama, naneo nekoliko posekotina nožem.

Kako prenosi RTK 2, mlada žena, teško povređena, prvo je prebačena na hirurgiju u Gračanici, a zatim u Severnu Mitrovicu, gde je i operisana.

Večernje novosti su prenele da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žrtva prebačena na lečenje u Kragujevac, kao i da je napadač uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati.

Dodaje se i da je 22-godišnja žena zadobila čak 20 uboda nožem, od kojih su dva u predelu grudnog koša nadomak srca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor na Kosovu: Suprug ženi naneo 20 uboda nožem, povređena i beba

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2018

U selu Gušterica u opštini Gračanica, dogodio se težak slučaj nasilja u porodici, javlja Radio Kontakt plus...Kako se navodi, suprug je sa više uboda nožem povredio svoju ženu, ali je i bebi, koja je u toku napada bila u majčinim rukama naneo nekoliko posekotina nožem...Kako prenosi RTK 2 mlada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.