Bujošević: Mihajlović razrešen po zakonu

Izvor: RTS, 18.Okt.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujošević: Mihajlović razrešen po zakonu

Generalni direktor Radio-televizije Srbije Dragan Bujošević rekao je danas da Milivoje Mihajlović nije smenjen sa mesta direktora Radio Beograda, nego je razrešen jednog posla da bi radio drugi.
Milivoje Mihajlović je razrešen dužnosti direktora Radio Beograda da bi radio kao pomoćnik generalnog direktora RTS-a, kaže Dragan Bujošević.
"Pošto je izabrano lice, nije jednostavno mogao da pređe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na drugo radno mesto, nego to može tek kada ga razreši onaj koji ga je birao, a to je Upravni odbor", precizirao je generalni direktor RTS-a.
Upravni odbor je na jučerašnjoj sednici razrešio Mihajlovića dužnosti direktora Radio Beograda, na kojoj je bio od jula 2015. godine.
Za vršioca te dužnosti postavljen je Milan Nedić, nekadašnji urednik Jutarnjeg i Beogradskog programa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.