Izvor: B92, 17.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Beogradska arena gotova do polovine juna

Beograd -- Nova sportska hala u Beogradu - "Beogradska arena" biće završena do polovine juna, izjavio je u subotu predsednik Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda Nenad Bogdanović. Bogdanović je BK Televiziji rekao da je obezbeđeno dovoljno finansijskih sredstava i da je sada na izvođačima da poštuju rokove i prate planiranu dinamiku gradnje.

Nova sportska hala, koja se gradi na Novom Beogradu, imaće mesta za 23.000 gledalaca i biće najveća sportska hala u Srbiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beograd će 2005. godine biti domaćin dva Evropska prvenstva - najpre u košarci, a potom i u odbojci, zajedno sa Rimom. Uoči Olimpijskih igara ove godine u Atini, u Beogradu će biti održan turnir "Dijamantska lopta", na kojem će učestvovati pet kontinentalnih prvaka. U Beograd dolazi i američka selekcija, popularno nazvan "Drim tim".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.