Bela Crkva spremno dočekuje turiste

Izvor: RTS, 16.Jun.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela Crkva spremno dočekuje turiste

Bela Crkva ima čak sedam jezera i to je jedinstvena turistička destinacija u Vojvodini koja svake godine okuplja sve više turista. Turistička sezona je praktično već počela i prvi gosti su već stigli u Belu Crkvu.
Sve spremno za novu sezonu u Beloj Crkvi, plaže su uređene i priobalje očišćeno, a voda u jezerima je toliko čista da bi sa minimalnim filtritranjem mogla i da se pije.

Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Turističke organizacije Bela Crkva Novica Jovanović kaže za RTS da ove godine očekuju da se u najmanju ruku ponovi isti broj turista kao prošle godine.
Ukazao je da se intenzivno spremaju za najveću manifestaciju u tom mestu "Belocrkvanski karneval" koji se tradicionalno odražava poslednjeg vikenda u junu.
"Centralni dan je subota 29. jun i tada simbolično i tradicionalno počinje turistička sezona u Beloj Crkvi iako vremenski uslovi su takvi da je ona od prošlog vikenda i počela", rekao je Jovanović.
Naveo je da u Beloj Crkvi raspolažu sa oko 600 smeštajnih jedinica, da su cene vrlo pristupačne i pozvao je sve da dođu u Belu Crkvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Traži se mesto više u Beloj Crkvi – šta čeka turiste

Izvor: RTS, 16.Jun.2019

Iako je sezona kupanja juče zvanično počela, u Beloj Crkvi uveliko traje. Prvi turisti u toj varošici već provode godišnji odmor, a među njima i veliki broj suseda Rumuna. Sedam belocrkvanskih jezera, dve reke, prirodne lepote ali i dobra turistička ponuda – razlog su što će tokom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.