Avioni preusmereni zbog nevremena sleteli u Beograd

Izvor: RTS, 14.Maj.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avioni preusmereni zbog nevremena sleteli u Beograd

Zbog jakog nevremena koje je danas zadesilo Beograd, prema odluci avio-kompanija, došlo je do preusmeravanja letova iz Moskve, Pariza, Ciriha, Amsterdama i Minhena. Nakon poboljšanja vremenskih prilika, avioni su sleteli na Aerodrom "Nikola Tesla".
Nema nagoveštaja da će doći do ponovnog preusmeravanja avio-saobraćaja sa Aerodroma "Nikola Tesla", navodi aerodromska Služba za odnose sa javnošću. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Operativne službe beogradskog aerodroma u saradnji sa kontrolom letenja i Republičkim hidrometeorološkim zavodom prate vremensku situaciju, u cilju bezbednog i nesmetanog odvijanja avio-saobraćaja.
Među preusmerenim letovima, kako su ranije preneli crnogorski mediji, bila su i dva aviona "Er Srbije", koji su privremeno sleteli na Aerodrom "Podgorica". U Golubovce su sleteli avioni na liniji Pariz–Beograd i Moskva–Beograd.
Iz podgoričkog Aerodroma portalu RTCG rečeno je da su putnici u avionima, na pisti u Golubovcima, sačekali da se poboljšaju vremenski uslovi u prestonici Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.