Anonimusi hakovali sajt DS-a

Izvor: BKTV News, 30.Jan.2012, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anonimusi hakovali sajt DS-a

Hakerska grupa Anonimusi napala sajt Demokratske stranke i to opštinskog odbora Vračar. Poručuju da žele da iskažu svoje nezadovoljstvo zbog stanja u Srbiji.
Na sajtu vračarskog odobra DS-a ostavljena je fotografija pripadnika pokreta Anonimusi i poruka u kojoj se između ostalog navodi: 'Mi spremamo hranu. Mi raznosimo đubre. Mi radimo u fabrici. Mi čuvamo miran san. Mi smo legija! Mi ne opraštamo!! Mi ne zaboravljamo!!! Mi smo Anonimusi'.
U poruci koja se vidi na sajtu, domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Anonimusi dodatno objašnjavaju svoj potez:
Ovim putem ne želimo da idemo protiv sistema, ne želimo da naškodimo bilo kome na bilo koji način, ovim putem samo iskazujemo svoje nezadovoljstvo zbog stanja u našoj zemlji u kakvoj živimo. Ovim putem skrećemo pažnju svakom svesnom građaninu da i dalje ima nas koji se bore za pravdu - na bilo koji način.
Politička „elita“ nam maše devedesetima kao kugom. Nikakve konkretne planove za BUDUĆNOST ne dobijamo, nego samo ustaljene fraze. Kao da im govore i izjave pišu autori tempejta za mobilne telefone. Svim 'akterima' ove pogubljenosti političkog establišmenta.
Anonimusi su jutros hakovali i sajt novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, ali je taj sajt od jutros u funkciji.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.