Tramp zbog uragana proglasio vanredno stanje na Floridi

Izvor: RTS, 30.Avg.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp zbog uragana proglasio vanredno stanje na Floridi

Američki predsednik Donald Tramp proglasio je vanredno stanje u državi Florida pred dolazak uragana "dorijan".
Donald Tramp upozorava da bi taj uragan mogao da bude "apsolutno čudovište", prenosi AP.

Američki predsednik je naredio federalnim organima SAD da pomognu lokalnim vlastima Floride u odbrani od uragana.
AP podseća da se očekuje da će oluja dostići katastrofalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kategoriju 4 i da će pogoditi obalu Floride kasno u ponedeljak ili u ranim jutarnjim satima u utorak.
Tramp je otkazao putovanje u Poljsku predviđeno za vikend kako bi ostao u Vašingtonu i pratio situaciju u vezi sa uraganom, dodaje AP.
Nacionalni centar za uragane u Majamiju upozorio je da je "dorijan" "izuzetno opasan" i da predstavlja značajnu pretnju za Floridu i severozapadni deo Bahama.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp proglasio vanredno stanje na Floridi

Izvor: B92, 30.Avg.2019

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp proglasio je vanredno stanje u državi Florida pred dolazak uragana "Dorijan"...Tramp je upozorio da bi taj uragan mogao da bude "apsolutno čudovište", prenosi AP...Američki predsednik je naredio federalnim organima SAD da pomognu lokalnim vlastima Floride...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.