Tramp: NATO je zastarela organizacija

Izvor: B92, 16.Jan.2017, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: NATO je zastarela organizacija

London -- Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je NATO "zastarela organizacija" koja se "nije trudila da se bavi terorizmom".

"NATO ima problema. Ta alijansa je zastarela jer je pre svega kreirana pre mnogo, mnogo godina", rekao je Tramp u intervjuima za nemački tabloid Bild i londonski Tajms u izdanju od ponedeljka.

"Trebalo bi da štitimo te zemlje, ali mnoge od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njih ne plaćaju šta bi trebalo. To je veoma nepošteno prema SAD", kazao je Tramp.

Osim toga, Tramp je izjavio i da je nemačka kancelarka Angela Merkel napravila „katastrofalnu grešku“ svojom politikom otvorenih vrata za migrante.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: NATO je zastarela organizacija

Izvor: Blic, 16.Jan.2017

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp izjavio je u intervjuu za londonski "Tajms" da je NATO "zastarela organizacija" koja se "nije trudila da se bavi terorizmom", ali se osvrnuo i na situaciju u EU, kao i odnose sa Rusijom...- NATO ima problema. Ta alijansa je zastarela jer je pre svega kreirana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.