Tramp: Kineska krađa podvodnog drona čin bez presedana

Izvor: Vostok.rs, 18.Dec.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Kineska krađa podvodnog drona čin bez presedana

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp oštro je na Tviteru reagovao na vest o američkom podvodnom dronu koji je kineska Ratna mornarica zaplenila u Južnom kineskom moru.

„To što je Kina ukrala istraživački dron Mornarice SAD u međunarodnim vodama — iščupala ga iz vode i odnela u Kinu — čin je bez presedana“, tvitovao je Tramp.

China steals United States Navy research drone in international waters - rips it out of water and takes it to China in unprecedented act.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 17, 2016
Kina i SAD koriste vojne kanale da adekvatno reše pitanje američkog podvodnog drona koji je u četvrtak kineska mornarica zaplenila u Južnom kineskom moru, saopštile su danas kineske vlasti, dok kineski državni list izražava očekivanje da će to pitanje biti glatko rešeno.
 

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

SAD GA NEĆE Tramp poručio Kini da zadrži drona

Izvor: Blic, 18.Dec.2016

Kinesko Ministarstvo odbrane saopštilo je da će vratiti malu američku naučno-istraživačku podmornicu na daljinsko upravljanje koju je pre dva dana zaplenila u Južnom kineskom moru, ali je novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp poručio Pekingu da može da je zadrži...- Ne želimo da nam vrate...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.