TRAMP SE IZJASNIO PRED SUDOM: Izustio samo ove dve reči (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 21:28

TRAMP SE IZJASNIO PRED SUDOM: Izustio samo ove dve reči (VIDEO)

Bivši predsednik Donald Tramp nije dao izjavu pre nego što je ušao u sudnicu.

Bivši predsednik SAD Donald Tramp koji je uhapšen danas i sproveden u sud na Menhetnu izjasnio se po 34 tačke optužnice da nije kriv.

Optužbe proizilaze iz istrage o tajnoj isplati novca glumici Stormi Danijels tokom predsedničke kampanje 2016.

Pre nego što je ušao u sudnicu, bivši predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Donald Tramp nije dao izjavu - nešto što su neki savetnici Bele kuće očekivali da će da uradi.

Bili smo pod utiskom da će možda dati kratku izjavu pre nego što je ušao, a mislim da je primetna činjenica da nije - rekla je bivša Trampova direktorka komunikacija Bele kuće Alisa Farah Grifin za CNN.

Velika porota u Njujorku glasala je za podizanje optužnice protiv Trampa prošle nedelje. Kako prenosi Si-En-En, tužilaštvo na Menhetnu spremno je da podigne optužnicu protiv Trampa po više od 30 tačaka za poslovnu prevaru.

Tramp je, komentarišući situaciju, optužbe protiv njega nazvao političkim progonom i mešanjem u izbore na najvišem nivou u istoriji. Istovremeno je Sjedinjene Države nazvao „zemljom trećeg sveta“. Bivši predsednik je naglasio da ne može da računa na pravično suđenje u Njujorku. On je pozvao pristalice da protestuju ako bude optužen.

Sve vesti o hapšenju Donalda Trampa možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.