Izvor: RTS, 03.Okt.2020, 17:54

Lekar potvrdio da se Tramp oseća dobro, pozitivan i Kris Kristi

Predsednik SAD Donald Tramp, koji je zaražen koronavirusom, od jutros je dobro, rekao je njegov lekar Šon Konli. Dodao je da se Tramp ne nalazi na kiseoniku i da su lekari optimistični.
Šon Konli je, na konferenciji za novinare ispred bolnice "Volter Rid", preneo zahvalnost predsednika i prve dame svima koji brinu.

Naveo je da predsednik više nema temperaturu. Istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je on preporučio da Tramp bude prebačen u bolnicu iz predostrožnosti.
"Sedamdeset dva sata od dijagnoze, zadovoljni smo napretkom u oporavku", naveo je Konli.
Član medicinskog tima koji brine o Trampu Šon Duli je rekao da je ponosan na tim koji brine o predsedniku. Dodao je da se njegovom lečenju pristupa multidisciplinarno.
"Pratimo ga i pažljivo motrimo na eventualne komplikacije zbog koronavirusa ili terapije koju prima. Srce, bubrezi... sve je normalno", naveo je Duli.
Lekari su istakli da predsednik nije na kiseoniku i da nije imao teškoća sa disanjem.
Lekari su optimistični Kako su naveli, dobrog je duha i jutros je rekao da bi čak mogao i da izađe iz bolnice.
Podsetili su da je primio specijalnu terapiju antitela, kao i lek remdesivir, odnosno prvu dozu leka koji bi trebalo da prima pet dana.
"Optimimstični smo", poručio je Konli i dodao da bi svima trebalo da bude jasno da Tramp ima mnogo posla i da ga obavlja.
Takođe, naveo je i da se prva dama oseća dobro i da nema indikacija za hospitalizaciju. 
Na pitanje zašto je Tramp hospitalizovan, rekao je: "Zato što je predsednik SAD". 
Tramp se oglasio na Tviteru. Rekao je da su zaposleni u bolnici neverovatni. 
"Veliki napredak je namravljen u poslednjih šest meseci u borbi protiv ove bolesti", rekao je Tramp i dodao da se uz pomoć zaposlenih u bolnivi oseća dobro.   
Donald Tramp je prebačen u bolnicu "Volter Rid", svega 24 časa nakon što je utvrđeno da je pozitivan na koronavirus.
Lekari su insistirali na tome da predsednik Tramp ode u bolnicu, kako bi mogao da dobije hitnu medicinsku negu ukoliko to bude neophodno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ODLIČNE JE VOLJE" Lekar otkrio kako napreduje lečenje Donalda Trampa

Izvor: Blic, 03.Okt.2020

Predsednik se od jutros oseća vrlo dobro - rekao je dr Šon Konli, koji brine o zdravlju prvog čoveka Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, na pres konferenciji ispred vojne bolnice "Valter Rid" u kojoj je smešten.

Nastavak na Blic...

Trampov lekar: Optimistični smo, hospitalizovan je zato što je predsednik

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2020

Predsednik SAD Donald Tramp, koji je zaražen virusom korona, od jutros je dobro, rekao je njegov lekar Šon Konli...Dodao je da se Tramp ne nalazi na kiseoniku i da su lekari optimistični...Šon Konli je, na konferenciji za novinare ispred bolnice "Volter Rid", preneo zahvalnost predsednika i prve...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.