Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Feb.2013, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep u ulozi gangstera

Američki glumac Džoni Dep igraće bostonskog gangstera Vajtija Baldžera u filmu "Black Mass'', saopštili su producenti. Film je adaptacija knjige ''Black Mass'' koju su napisala dva novinara ''Boston glouba'', a režiraće ga Beri Levinson koji je osvojio Oskara u kategoriji najbolji reditelj za film ''Kišni čovjek'' 1988. godine. Film prati sudbinu Baldžera, gangstera iz bostonskog podzemlja, koji je postao FBI doušnik ali koga su 2011. godine ipak federalni agenti uhapsili, prenosi AFP. Snimanje bi trebalo da počne u maju, a distributer će biti ''Universal studio''. Dep (49) takođe će se pojaviti i u Diznijevom filmu ''Usamljeni rendžer'' koji Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/film-i-tv/dzoni-dep-u-ulozi-gangstera.html)
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Džoni Dep će igrati gangstera

Izvor: Blic, 03.Feb.2013

Američki glumac Džoni Dep igraće bostonskog gangstera Vajtija Baldžera u filmu "Black Mass'', saopštili su producenti...Film je adaptacija knjige ''Black Mass'' koju su napisala dva novinara ''Boston glouba'', a režiraće ga Beri Levinson koji je osvojio Oskara u kategoriji najbolji reditelj za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.