Džoni Dep će igrati gangstera

Izvor: Blic, 03.Feb.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep će igrati gangstera

Američki glumac Džoni Dep igraće bostonskog gangstera Vajtija Baldžera u filmu "Black Mass'', saopštili su producenti.

Film je adaptacija knjige ''Black Mass'' koju su napisala dva novinara ''Boston glouba'', a režiraće ga Beri Levinson koji je osvojio Oskara u kategoriji najbolji reditelj za film ''Kišni čovek'' 1988. godine.

Film prati sudbinu Baldžera, gangstera iz bostonskog podzemlja, koji je postao doušnik FBI-ja, ali koga su 2011. godine ipak federalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << agenti uhapsili, prenosi AFP.

Snimanje bi trebalo da počne u maju, a distributer će biti ''Universal studio''.

Dep (49) takođe će se pojaviti i u Diznijevom filmu ''Usamljeni rendžer'' koji bi trebalo da se nađe pred publikom sledećeg leta.

U junu prošle godine glumac je objavio da se rastao od svoje dugogodišnje partnerke Vanese Paridi sa kojom ima dvoje dece.

Povezane vesti: Seksi Engleskinja nova Lara Kroft Robert Patinson: Glumio bih Džejmsa Bonda, ali za 20 godina Vanesu Paradi teši Leni Kravic Džoni Dep se zaljubio Statisti ostali zaključani u paviljonu "Cvijeta Zuzorić"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džoni Dep će igrati gangstera

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Feb.2013

Američki glumac Džoni Dep igraće bostonskog gangstera Vajtija Baldžera u filmu 'Black Mass', saopštili su producenti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.