Riblja čorba u Nišu na Dan žena

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2024, 10:15

"Riblja čorba" u Nišu na Dan žena

Poznati jugoslovenski i srpski rok bend Riblja čorba nastupiće u petak, 8. marta na Trgu kralja Milana, saopštio je bend. Prvobitno je na istom mestu trebalo da nastupe veče pre dočeka Nove godine, ali je zbog bolesti frontmena Bore Đorđevaća koncert je bio otkazan.

Na zvaničnom nalogu Riblje čorbe osvanula je kratka poruka “8.03.2024. Niš, Gradski trg. Vidimo se” kojom su najavili koncert, na kome će zainteresovana publika moći da čuje neke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od pesama koje su obeležile njihovu karijeru.

Pogledaj dom svoj anđele, Ostani đubre do kraja, Lutka sa naslovne strane, Dva dinara, druže, Ostaću slobodan, Pravila, pravila i mnoge druge pesme.

Koncert koji je Riblja čorba trebalo da održi u subotu, 30. decembra, na niškom Trgu kralja Milana, otkazan je zbog lošeg zdravstvenog stanja frontmena ove grupe Bore Đorđevića. Umesto njih, tada je nastupio bend Van Gog.

Bend se oglasio na društvenim mrežama gde su napisali da su lekari zabranili Bori da putuje i da se izlaže naporima.

Tačna satnica koncerta još uvek nije objavljena, kao ni druge pojedinosti vezane za organizaciju koncerta.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Riblja čorba" i Bora Đorđević na Trgu kralja Milana za Dan žena

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Mar.2024

Za sve dame i ljubitelje rok muzike, 8. marta će biti poseban dan jer će legendarni bend Riblja čorba i nezamenjivi Bora Đorđević održati veličanstveni koncert na Trgu kralja Milana u Beogradu...Najavljen kao događaj koji će obilježiti Dan žena na spektakularan način, ovaj koncert obećava...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.