Struja od maja skuplja za osam odsto

Izvor: Bor030.net, 29.Mar.2023, 11:41

Struja od maja skuplja za osam odsto

Od 1. maja struja za domaćinstva biće skuplja za osam posto, a gas za deset odsto kod Srbijagasa. Ministarstvo energetike saopštilo je da će cene i posle korekcije ostati među najnižim u Evropi. Nova cena kilovat-sata sa PDV-om električne energije za domaćinstva biće 13,31 dinar. Prethodno povećanje cena i struje i gasa bilo je 1. […] The post Struja od maja skuplja za osam odsto appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Dinar,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Objavljene nove cene struje! Evo koliko će od 1. maja koštati kilovat-čas

Izvor: Blic, 29.Mar.2023

Novi cenovnik električne energije stupa na snagu od 1. maja, a koliko će tačno koštati kilovat-čas nakon poskupljenja, objavljeno je u Službenom glasniku. Cena kilovat-časa u najjeftinijoj, zelenoj zoni sada je 1,896 dinara, a od 1. maja poskupljuje na 2,0840 dinara, piše u novom cenovniku Elektroprivrede...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.