audiodrome (with jungle, drum&bass, electro & more)

Izvor: Plakatt.com, 12.Okt.2010, 03:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

audiodrome (with jungle, drum&bass, electro & more)


Panta Rhei, Bačka Topola
Saturday 23 Oct 22:00

AUDIODROME presents:
jungle - drum&bass - electro & more
on decks:
MESTERHÁZY (syrup/hun) & REN (tilos rádió/hun)
subota, 23.okt.
panta rhei
bačka topola
ulaz: 150 rsd > 23h < 200 rsd
dvojica znacajnih dj-a madjarske elektronske muzicke scene. zenski drum'nbass dj broj jedan, i velemajstor eklektike. obojica su poznati po kvalitetnoj selekciji i tacnoj mikstehnici, samo sa ploca. sto ce sigurno biti: jungle, dnb, elektro, i ko zna sta jos. i ples cele noci.
Mesterhazy je jedan od najsvestranijih DJ-eva madjarske elektronske muzicke scene. ne moze da ne napravi iznenadjenje na njegovim nastupima. u njegovim setovima se mogu cuti najrazniji stilovi, od elektro-a i jungle-a preko idm stvari do jazz-a. pored dj-inga vodi i netlabel syrup, na kojem izdaje albume talentovanih producenata madjarske, u stilovima idm, elektronika i ambient. njega se moze sresti na skoro svakom festivalu madjarske, na najraznijim zurkama, ali cesto gostuje i u inostranstvu, kao npr u berlinu i pragu.
http://www.myspace.com/mesterhazy
http://www.syrup.hu/
http://syrup.hu/download/mesterhazy/acrobot/mesterhazy_-_acrobot__mixtape_2008.zip
ren je zenski dj broj jedan na cuvenoj madjarskoj dramenbejs sceni. u ovaj stil se zaljubila jos u davnim 95-96 godinama, ploce vrti od 2001, i vec od te godine je zovu i na vece zurke u budimpesti. 2004. je dobila svoju emisiju ren radio session na internet radio stanici torespont, od prosle godine vodi na legendarnom tilos radiju emisiju 'jungle book' sa dj cadik-om. cesto dobija pozive u inostranstvu, kao u austriju, slovacku i rumuniju, i pored toga nastupa i na zurkama najznacajnijih madjarskih ekipa. voli da vrti likvid, kao i starije ploce, ili nova izdanja hospital i soul:r labela. tokom njenog seta je ples 100% zagarantovan.
http://www.myspace.com/djrenhu
http://www.tilos.hu/
DJ Ren & Mentalien @ Different Drum pres Zero T & Marcus Intalex, Royal 12.03.2010.
http://www.bladerunnaz.hu/media/DJ_Ren_&Mentalien_-_Different_Drum_Royal100312.mp3
ren live:
http://www.youtube.com/watch?v=mxqZF95rxdk
http://www.youtube.com/watch?v=D0FdQrnM8Hs

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.