Česi drugi finalisti teniskog Dejvis kupa

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2012, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česi drugi finalisti teniskog Dejvis kupa

BEOGRAD, 16. septembra 2012. (Beta) - Reprezentacija Češke u tenisu igraće protiv Španije u finalu Dejvis kupa, pošto je Tomaš Berdih u nedelju doneo treću pobedu svom timu u polufinalnom duelu sa Argentinom.

BEOGRAD, 16. septembra 2012. (Beta) - Reprezentacija Češke u tenisu igraće protiv Španije u finalu Dejvis kupa, pošto je Tomaš >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Berdih u nedelju doneo treću pobedu svom timu u polufinalnom duelu sa Argentinom.Berdih je u Buenos Ajresu sa 3:0 u setovima (6:3, 6:3, 6:4) pobedio Karlosa Berloka za ukupno 3:1.Argentina je juče povela sa 1:0 pošto je Huan Martin del Potro bio bolji od Radeka Štepaneka sa 3:0 u setovima. Na 1:1 je izjednačio Berdih, koji je pobedio Huana Monaka, a onda su Štepanek i Berdih u dublu savladali Berloka i Eduarda Švanka.Španija je u polufinalu bila bolja od Sjedinjenih Američkih Država, takodje sa 3:1. Finale Dejvis kupa igraće se od 16. do 18. novembra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.