Zvezda protutnjala kroz Niš, šou Pešića

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protutnjala kroz Niš, šou Pešića

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički u Nišu sa laganih 4:0, u poslednjoj utakmici 16. kola Superlige Srbije.

Trener Vladan Milojević napravio je nekoliko promena u startnoj postavi u odnosu na tim koji je odigrao sa Arsenalom u Londonu bez golova, ali to Zvezdi nije smetalo da ostvari laganu 13. pobedu u sezoni.

Crveno-beli sada imaju 43 boda na čelu tabele, ponovo četiri više od Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Zvezda je u Nišu sav pšosao završial u prvom poluvremenu. U 25. minutu Pešić je stigao do lopte na desnoj strani, vratio je u sredinu, a Milić je prosledio do Kange koji je rutinski pogodio za 1:0.

Na 2:0 povećao je Pešić 12 minuta kasnije posle sjajnog dodavanja Kange, a isti igrač je postigao i treći gol.

U 41. minutu Pešić je prihvatio loptu u šesnaestercu, oboren je sa leđa i sam je preuzeo odgovornost i pogodio sa bele tačke za 3:0.

U nastavku meča Pešić je u 74. minutu overio pobedu i svoj het-trik. Dobio je odličan pas od Kange, driblao je golmana Nišlija i na kraju pogodio mrežu za konačnih 4:0.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zvezda ubedljiva u Nišu, het-trik Pešića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2017

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Radnički u Nišu 4:0 (3:0) u poslednjoj utakmici 16. kola Superlige Srbije...Trener Vladan Milojević odmarao je nekoliko standardnih prvotimaca (Boaći, Le Talek, Donald, Srnić), a šansu je, opet, na najbolji način iskoristio Aleksandar Pešić...On...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.