Zvezda priželjkuje iznenađenje

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Jan.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda priželjkuje iznenađenje

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju podgoričku Budućnost, a beogradskoj ekipi odgovara samo pobeda u borbi za opstanak u Jadranskoj ligi.
Moramo da pokušamo da odigramo mnogo bolju utakmicu i da pokažemo da je protiv Nimburka bio samo loš dan. Želimo što pre da zaboravimo to loše izdanje protiv Čeha, jer verujem da moja ekipa definitivno može >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bolje – rekao je trener Beograđana Mihailo Uvalin.
Crveno-beli su u dosadašnjem toku regionalnog takmičenja zabeležili četiri pobede i 10 poraza.
Ne treba se previše zavaravati, jer je Budućnost veoma jaka ekipa i ako se protiv njih ne odigra preko svojih mogućnosti, biće veoma teško. Činjenica da je Budućnost u vrhu tabele regionalnog takmičenja i dobri rezultati u Evropi pokazuju da se radi o snažnom protivniku – zaključio je Uvalin.
Crvena zvezda je trenutno poslednja na tabeli, dok Podgoričani zauzimaju treću poziciju. Utakmica 15. kola Jadranske lige Crvena zvezda-Budućnost igra se u ponedeljak od 20.15 u beogradskoj hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.