Zvezda ponela tri boda iz Surdulice! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ponela tri boda iz Surdulice! (video)

Vicešampion Srbije upisao je četvrtu ovosezonsku pobedu u Superligi pošto je u Surdulici slavio rezultatom 2:0 golovima koje su Katai i Stojanović postigli u drugom delu drugog poluvremena.

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su treću uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u 6. kolu Superlige kao gosti savladali surdulički Radnik sa 2:0 (0:0).

Golove pogledajte OVDE!

Radnik - Grujičić, Putinčanin, Baranin, Krstić, Milovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pavlović, Arsić (od 68' Zakaria), Pejčić, Ovusu (od 81' Ćulum), S. Stojanović (od 35' J. Jovanović), Stanković

Crvena zvezda - Rajković, Petković, Pavićević, Jovanović, Anđelković, Donald, Grujić, Katai, Plavšić (od 68' S. Stojanović), Vered (od 46' Jović), Vieira (od 88' Cvetković)



Kompletan tok susreta OVDE!

Najtrofejniji klub u Srbiji i aktuelnog vicešampiona države u Surdulici su dočekale pune tribine i gostoprimstvo domaćina koji je pre početka utakmice uručio prigodne poklone omladinskim reprezentativcima iz redova Crvene zvezde.

Prvo poluvreme duela u Surdulici obilovalo je uzbuđenjima ali je publika bila uskraćena za golove. Interesantno je da je domaćin tokom prvih 45 minuta uputio tri udarca u okvir gola Predraga Rajkovića, dok je Crvena zvezda zabeležila samo jedan direktan udarac u okvir Grujičićevog gola.

Svoje najbolje prilike Radnik je imao posle udaraca Slaviše Stojanovića u 3. i 31. minutu, ali je kod prvog udarca intervenisao Savo Pavićević, a kod drugog njegov kolega Vukašin Jovanović koji je loptu izbacio sa gol linije.

Valja pomenuti da je posle svakog auta Ljuba Baranina, a tokom prvog dela igre bilo ih je barem pet, odbrana Crvene zvezde imala velikih problema. U dobre prilike domaćih treba uvrstiti i pokušaj Vladana Pavlovića iz slobodnog udarca kada je Predrag Rajković sjajnom intervencijom izbacio loptu u korner.

Sa druge strane, Crvena zvezda je najbolju priliku u prvom poluvremenu stvorila posle loše postavljene ofsajd zamke domaće ekipe kada je Hugo Vijeira uposlio Srđana Plavšića ali je novajlija šutirao pored gola u situaciji "1 na 1" sa golmanom Radnika.

Pored opisanog pokušaja Srđana Plavšića Crvena zvezda je pretila preko Kataija, Grujića i Huga Vijeire ali su ti pokušaji bili nedovoljno dobri da bi mladi Miroslav Grujičić vadio loptu iz mreže.

Drugi deo susreta u Surdulici doneo je nova uzbuđenja ali i ono zbog čega je publika došla na stadion. Posle dva promašaja Huga Vijeire crveno-beli su sredinom drugog poluvremena konačno došli do vođstva.

Posle mnogo sreće Aleksandar Katai je uspeo da povuče loptu u šesnaesterac domaće ekipe i da preciznim udarcem u dalji ugao gola Miroslava Grujičića donese prednost Crvenoj zvezdi.

Nakon vodećeg pogotka Crvene zvezde domaći su se otvorili, pokušali da stignu do izjednačujućeg gola, ali nikako nisu uspevali da stvore konkretnu priliku i da zaprete Predragu Rajkoviću.

Deset minuta pre kraja odbrana Radnika ostavlja previše prostora rezervisti Saši Stojanoviću koji na sličan način kao Aleksandar Katai kod prvog gola pogađa mrežu domaćeg tima i postavlja konačan rezultat.

Šest minuta pre kraja susreta Dušan Anđelković je zaradio drugu javnu opomenu pa će Miodrag Božović u narednom kolu imati problema kod sastavljanja ekipe jer na raspolaganju neće imati klasičnog levog beka.



Mogao je Radnik do počasnog gola u završnici utakmice ali je sjajan udarac Milana Ćuluma zaustavio Predrag Rajković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai slomio Radnik za pobedu Zvezde, Anđelković zadao glavobolju Grofu!

Izvor: Blic, 16.Avg.2015

Fudbaleri Crvene zvezde "pregrmeli" su gostovanje u Surdulici, pošto su pred punim tribinama savladali Radnik sa 2:0 (0:0) u 6. kolu Superlige. Odlični su bili debitanti u šampionatu protiv crveno-belih, igrali su otvoreno, ali je Aleksandar Katai presudio u 64. minutu posle dobrog prodora, posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.