Zvezda plaća 912.000, a Partizan 174.000 dinara

Izvor: RTS, 21.Feb.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda plaća 912.000, a Partizan 174.000 dinara

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 912.000 dinara, a Partizan sa 174.000 zbog nedoličnog ponašanja predstavnika klubova i navijača.
Najveći deo kazne Zvezdi ide zbog napuštanja ceremonije proglašenja pobednika - 600.000 dinara.

Crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će platiti još 240.000 zbog toga što je predsednik kluba Nebojša Čović javno kritikovao sudije i košarkaške organe, a preostali iznos će morati da plati zbog ubacivanja tvrdih predmeta navijača i nedolaska trenera i igrača na konferenciju za medije posle finala.
Partizan je sankcionisan zbog paljenja baklji, bacanja tvrdih predmeta i uvreda na meču protiv Crvene zvezde, kao i zbog nedoličnog ponašanja i vređanja tokom polufinala sa FMP-om.
Trener Partizana Andrea Trinkijeri kažnjen je sa 6.000 dinara zbog tehničke greške u meču sa FMP-om.
Košarkaši Partizana odbranili su Kup Radivoja Koraća pobedom u finalu nad Crvenom zvezdom 76:74.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Nebojša Čović

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda izdala saopštenje povodom kazne oko dešavanja sa završnice KRK: "Kap koja je prelila čašu!" (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2019

Srpski šampion zaradio je veliku kaznu zbog nekoliko prekršaja tokom Kupa Radivoja Koraća...Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u finalu Kupa Radivoja Koraća od ekipe Partizana rezultatom 76:74, "crno-beli" su slavili pogocima Džoka Lendejla sa linije za slobodna bacanja na manje od jedne sekunde...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.