Zvezda ostaje u Evroligi, Partizan u Evrokupu

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2020, 14:35

Zvezda ostaje u Evroligi, Partizan u Evrokupu

Sledeće sezone ništa neće biti promenjeno u dva elitna košarkaška takmičenja Sledeće sezone 2020/2021 u Evroligi i Evrokupu ništa neće biti promenjeno, odlučeno je na današnjem sastanku čelnika takmičenja i predstavnika klubova sa A licencom. To je vest i za srpske klubove jer Crvena zvezda će igrati Evroligu sa istih 17 timova kao ove sezone, a Partizanu ostaje zagarantovano mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Evrokupu. Nova sezona bi trebalo da počne 1. oktobra, ali u ovom trenutku to je na nivou pretpostavki jer se ne zna kakva će biti situacija po pitanju pandemije virusa koronaNa istom tom sastanku, obavljenom video kolom, doneta je odluka da se obustave sezone u oba takmičenja jer ne može da se donese model koji bi garantovao potpunu zdravstvenu bezbednost, ima poteškoća u transportu timova, a najvažnije od svega moglo bi da dođe do masovnih povreda igrača, a sa zdravljem niko ne želi da se kocka.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Partizanu od Đordija - ''zagarantovano mesto''

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020

U Partizanu danas imaju mnogo razloga za nezadovoljstvo...Današnja odluka Evrolige da se prekinuta sezona ne nastavi nije neočekivana i takav rasplet smo i na ovim stranicama najavljivali proteklog vikenda...Međutim, nije se baš očekivalo da će Bord Evrolige odmah doneti odluku i o sastavu elitnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.