Zvezda je uz Partizan najteži mogući protivnik

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 23:06

"Zvezda je uz Partizan najteži mogući protivnik"

Košarkaši Zadra u nedelju od 19 sati gostovaće Crvenoj zvezdi u 20. kolu ABA lige.

Zadar pred okršaj u Beogradu ima skor od 11 pobeda i osam poraza, dok je Zvezda na učinku od 16-3.

"Crvena zvezda uz Partizan je najteži mogući protivnik i to u gostima, dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam dva dana nakon utakmice s Dinamom. Imamo minimalno vremena za pripremu utakmice, što znači da se spremamo kao i za svaku abaligašku ekipu. Idemo tamo u jednom dobrom raspoloženju, nadamo se da možemo odigrati dobru utakmicu, da vidimo gde smo u odnosu na jednu takvu kvalitetnu ekipu. Popunjeni su na svim pozicijama kvalitetnim igračima i na nama je da damo svoj maksimum", rekao je Danijel Jusup, trener Zadra.

Protimac Zadra Arijan Lakić svsetan je teškog gostovanja.

"Igramo protiv prve ekipe na tabeli, na njihovom terenu. Bit će teško jer imaju 12 kvalitetnih igrača, moramo se dobro odmoriti, pripremiti i dati 100 posto od sebe. Videćemo kakav će biti rezultat, ako damo 100 posto od sebe svašta se može dogoditi", rekao je Lakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.