Zvezda čeka Albu i Makabi u Pioniru

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čeka Albu i Makabi u Pioniru

Košarkaši Crvene zvezde odigraće dvije utakmice top 16 faze Evrolige u "Pioniru", a razlog su unaprijed rezervisani termini u "Kombank" areni.

Prvi od ta dva meča odigraće se u petom kolu, 29. januara, protiv berlinske Albe, drugi u devetom kolu 5. marta, kada u Beogradu gostuje aktuelni evropski šampion Makabi, javljaju Novosti.

Meč sa njemačkim timom biće izmješten iz najveće dvorane zbog predstave "Ledeno doba", koja je na programu 30. januara, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je neophodno ranije postaviti ledenu podlogu za klizačku atrakciju.

U rasporedu "Arene" trenutno nema upisanog događaja zbog kojeg će duel sa "ponosom Izraela" biti odigran u "Pioniru" početkom marta.

Sa takmičarske strane, to ne bi trebalo da ima uticaja na "crveno-bijele", imajući u vidu da je "Pionir" uvijek bio "tjesniji" za gostujuće timove, ali će svakako imati uticaja na projektovane prihode od prodaje ulaznica, značajnu stavku u Zvezdinoj finansijskoj konstrukciji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.