Metalac srušio Krku posle drame

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac srušio Krku posle drame

Košarkaši Metalca pobednički su počeli 2015. godinu, u 16. kolu ABA lige pobedili su Krku u Valjevu sa 69:67.

Dramatičan duel odlučen je u poslednjem minutu, Malešević i Jevtović pogodili su za Metalac, a Armsted je promašio ključan šut na drugoj strani.

Utakmica je bila izjednačena praktično od početka do kraja. Metalac je dobro počeo, dobio je prvu deonicu sa 23:18, ali tim Aleksandra Džikića zaigrao je bolju odbranu u nastavku i pred poslednju deonicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao je četiri poena prednosti.

Bolji u ’penal završnici’ ipak je bio domaćin koji je ostvario sedmu pobedu u sezoni.

Malešević je bio najbolji sa 17 poena, 5 skokova i 4 asistencije, Majstorović je dodao 16 poena i 4 skoka, Jevtović je imao 17 poena i 5 skokova, a Ljubičić 10 poena, 7 skokova i 3 asistencije. Na drugoj strani, Armsted je ubacio 20, Mulalić 17, a Vangmene 12 poena.

Ekipa Vladimira Đokića igra još naredna tri meča ABA lige na svom parketu, pa u slučaju povoljnih rezultata imaju čak i šansu da se uključe u borbu za plej-of.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.