Vučeline suze radosnice! Hoće li tako i posle Mančestera?

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučeline suze radosnice! Hoće li tako i posle Mančestera?

Sve zbog Partizana...

Osim predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića, gost Jutarnjeg programa Happy TV prethodnih dana bio je i prvi čovek Partizana Milorad Vučelić.

Tom prilikom je na pitanje voditelja priznao da je zaplakao posle Partizanovog nedavnog plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

''Jeste. To je tačno, nemam šta da krijem, retko čovek ima takve prilike, ali savladale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su me emocije, to je bila velika napetost, 70, pa 80. minut, produžetak, pa naše promašene šanse, ta napetost je porasla i bio sam vrlo srećan posle izjednačenja i kraja utakmice, što je za Partizan značilo da ponovo igra u Evropi'', istakao je Vučelić.

Prvi rival crno-belima u grupnoj fazi Lige Evrope biće AZ Alkmar, 19. septembra u Humskoj, ali svi jedva čekaju dvoboje sa Mančester junajtedom u trećem i četvrtom kolu





''Mančester je ogroman, malo je reći veliki klub, jedan od najvećih na svetu i ono što ti ostaje jeste da se nadaš nekom čudu, da dobro igraš, da će Mančester do tada imati dovoljno bodova, da neće igrati u punom sastavu, a ako budu igrali u punom sastavu, možemo se uzdati u sreću'', smatra Vučelić.

Svojevremeno, Partizan je u svojim najslavnijim danima, 1966. godine uspeo da eliminiše Mančester junajted u polufinalu Kupa šampiona (2:0 i 0:1).

''Ja sam gledao tu utakmicu, bio sam gimnazijalac, pamtim i onu flašu... od Džordža Besta u glavu... U međuvremenu su se stvari značajno promenile. Ogromne količine novca, to su sada mega klubovi koji igraju regularna prvenstva, takmičenja u kojima pobeđuje bolji...





Ja mislim da se to može ponoviti. Naš tim ima neke uigranosti, Mančester je velika inspiracija, imamo tim koji igra fudbal, jedina mana nam je neefikasnost koju ćemo, nadam se, izlečiti'', smatra Vučelić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.