Predsednik Zvezde otkrio koliko košta najskuplji igrač i kolike su premije za plasman u LŠ

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Zvezde otkrio koliko košta najskuplji igrač i kolike su premije za plasman u LŠ

Čelnik Crvene zvezde Svetozar Mijailović je, gostujući u jutarnjem programu TV Hepi, otkrio planove kluba u skorijoj budućnosti, ali i finansijske detalje u vezi s igrakim kadrom i Ligom šampiona.
Kvota kladionice MaxBet na igru 4+ u meču Bajern – Crvena zvezda je 1.75.
Na pitanje voditelja Milomira Marića da li su igrači dobili po 100.000 evra kao nagradu za ulazak u završnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Lige šampiona, Mijalilović je odgovorio:
Da, procentualno kako je ko igrao, tako će i dobiti, ali to je nagrada koja je pravilnikom kluba određena za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Ne možemo se upoređivati s drugima, jer su plate igrača protiv kojih Zvezda igra nesrazmerno visoke.
Otkrio je preddsednik crveno-belih još jednu zanimljivu stvar.
– Naš najjskuplji igrač košta godišnje oko 650.000.
Veliki deo novca od Lige šampiona ide na nagrade.
– Gotovo 40 posto ide na nagrade, premije onoga što se postigne kao rezultat, a dosta su veliki troškovi i putovanja, i organizacije utakmice. Kada se uporedi domaće prvenstvo i evropsko takmičenje, možda tri puta više košta ovo evropsko takmičenje.
Ubrzo bi trebalo da krene Zvezdina televizija.
Uskoro ćemo imati i Zvezdinu televiziju koja će nadamo se, vrlo brzo profunkcionisati, na jesen ćemo završiti i mediko blok, značajan za bržu pripremu i oporavak igrača, a u planu su nam još neki radovi po pitanju grejanja terena. Želja nam je da koristimo termalnu vodu, projekat je pri kraju, razmišljamo i o solarnoj elektrani na krovu “Marakane”, ali sve će se to rešavati u skladu sa budućim rešenjem našeg stadiona – izjavio je Svetozar Mijailović.


The post Predsednik Zvezde otkrio koliko košta najskuplji igrač i kolike su premije za plasman u LŠ appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.