VRELA PREDIGRA DERBIJA: Zvezda imala tri ZAHTEVA, FSS sve ODBIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 16:27

VRELA PREDIGRA DERBIJA: Zvezda imala tri ZAHTEVA, FSS sve ODBIO

Domaćin u prednosti.

Partizan i Crvena zvezda sastaće se od 20 časova u meču polufinala Kupa Srbije na stadionu crno-belih u Humskoj.

Organizator ovog meča je FSS, a klub sa Marakane je u prethodnih dana poslao tri zahteva u vezi sa organizacijom meča:

Večeras (20.00) je večiti derbi>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan želi Kup kao utehu, Zvezda duplu krunu posle 12 godina. Kec je 2,70, dvojka 2,75, a iks 3,10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

50 odsto kapaciteta ulaznica;

da se potpuno raščisti prostor između parkinga i ulaska na stadion, pošto se prolazi ispod tribine gde su navijači crno-belih, koji tada često vređaju igrače i stručni štab Zvezde;

da se ukine ozvučenje na južnoj tribini.

Međutim, FSS je odbio sva tri zahteva crveno-belih i dopustio Partizanu kao domaćinu meča da ima određene prednosti kao što su veći kapacitet stadiona za njegove navijače i ozvučenje kod južne tribine.

Što se tiče zahteva za raščišćavanje između parkinga i ulaska na stadion, to je bilo teško obezbediti s obzirom da bi onda morala da se isprazni tribina što sa postojećom infrastrukturom nije moguće.

Zbog smanjenog kapaciteta stadiona štampano je samo 20 hiljada ulaznica za ovaj meč od mogućih 28.000, pa su južna i severna tribina smanjene za 10% ukupnog kapaciteta i smanjen je kapacitet na bočnim tribinama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKA MI POŠALJU UGOVOR! Amerikanac RAZGOVARAO sa Grobarima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020

Velika želja crno-belih...Navijači Partizana uveliko razmišljaju o pojačanjima za narednu sezonu. Prvi pik pristalica crno-belih je Eldžin Kuk. Sjani Amerikanac komunicirao je sa njima putem društvenih mreža i dao im nadu da bi uskoro mogli da ga vide u Beogradu...Večeras (20.00) je večiti derbi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.