Ubedljiva Zvezda sa Partizanom za trofej Kupa

Izvor: Press, 12.Jan.2013, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva Zvezda sa Partizanom za trofej Kupa

Crvena zvezda će u finalu, koje je na programu sutra od 19 časova, igrati protiv branioca titule Partizana, koji je u prvom polufinalu pobedio ekipu kragujevačkog Radničkog sa 11:10. Za razliku od duela između Partizana i Radničkog, u drugom polufinalu nije bilo neizvesnosti, jer je razlika u kvalitetu bila isuviše velika da bi Novosađani mogli da se nadaju senzaciji.
Vaterpolisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Crvene zvezde su od starta krenuli maksimalno koncentrisano i do poluvremena su stekli prednost od četiri gola, koja im je omogućila mirnu završnicu.
Još jednu odlični partiju pružio je Andrija Prlainović, koji je sa četiri pogotka bio najefikasniji na utakmici. Za crveno - bele tri gola je postigao Boris Vapenski, dok je Strahinja Rašović bio dvostruki strelac.
Najefikasniji u ekipi Vojvodine bio je Marko Draksimović, koji je postigao dva gola.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.