U Zvezdu ni za 15 miliona evra! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 22:15

''U Zvezdu ni za 15 miliona evra!'' (video)

Nije sve u novcu...

Iskusni štoper Partizana Bojan Ostojić odgovarao je na pitanja navijača između utakmica sa Radom i Sfintulom, a ono koje je izazvalo najviše pažnje bilo je da li bi prešao u Crvenu zvezdu da mu ponude 15 miliona evra.

''Ne bih prešao u Zvezdu ni za 15 miliona evra, da mi sada daju'', nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nikakvu dilemu Ostojić.

Prethodnih dana mu nije bilo lako, rastao se i sa najboljim prijateljem Nemanjom Miletićem koji je otišao u Saudijsku Arabiju, kao i sa trenerom Savom Miloševićem koji je imao puno poverenje u njega.





''Meni je svaki odlazak težak, tako i odlazak Sava Miloševića. Moram tom čoveku mnogo da se zahvalim, jer me je on vratio u startnih 11 u Partizanu i želim mu svu sreću.





Iskreno, mene je odlazak Miletića dosta pogodio jer smo od prvog dana od kada je došao u klub bili nerazdvojni. Drago mi je da ide u jedan dobar klub gde će moći svoju porodicu finansijski da obezbedi'', objašnjava Ostojić.

Miloševićevo mesto zauzeo je Aleksandar Stanojević, koji je startovao pobedom nad Radom od 3:0.





''Stanojević je dobar pedagog, napravio je dobru atmosferu u ekipi'', uverava Ostojić, a kompletan razgovor sa njim možete da pogledate na Partizanovom YouTube kanalu.

-
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NJEGOVE REČI ĆE OBRADOVATI GROBARE: Ostojić spominjao Zvezdu i 15 miliona evra (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2020

Iskusni štoper odgovarao na pitanja navijača...Iskusni štoper Partizana Bojan Ostojić u emisiji ''Pitaj Partizan'' na klupskoj televiziji odgovarao je na mnogobrojna pitanja navijača, a jedno se ticalo i Crvene zvezde, tačnije da li bi prešao u redove večiutog rivala za 15 miliona evra... -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.