Tuhel: Biće teško u Beogradu, moramo dobro da se spremimo

Izvor: B92, 07.Dec.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel: Biće teško u Beogradu, moramo dobro da se spremimo

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel pričao je o narednom protivniku svoje ekipe, srpskom šampionu Crvenoj zvezdi.

Tuhelov tim je remizirao sa Starzburom u prethodnom kolu francuskog šampionata, da bi zatim ponovo ispustio sva tri boda protiv Bordoa.

"Nismo imali sreće, isto kao protiv Bordoa. nismo bili dovoljno konkretni u protivničkom šesnaestercu. Trebalo nam je više preciznosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U prvom poluvremenu nam je falilo to, ali smo i prekasno donosili neke odluke. Bilo je bolje u drugom poluvremenu, igrali smo na njihovoj polovini. Mogli smo da pobedimo, ali nismo imali sreće", izjavio je Tuhel.

Nemački stručnjak prokomentarisao je i duel u poslednjem kolu Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

"Moramo da prihvatimo ovaj rezultat, ali znamo da nam je igra bila dobra. Biće još teže u Beogradu, moraćemo dobro da se spremimo. Cilj je da pobedimo Crvenu zvezdu", doao je Tuhel.

Duel između Parižana i crveno-belih igra se na stadionu "Rajko Mitić" u utorak od 21.00.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tuhel: Biće teško u Beogradu, cilje je pobeda

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2018

Pari sen Žermen povezao je remizirao sa Bordoom (2:2) i Strazburom (1:1) u prethodna dva kola francuske Lige 1. Trener Tomas Tuhel obazriv je pred duel sa Crvenom zvezdom...- Nismo imali sreće (protiv Strazbura), isto kao protiv Bordoa. nismo bili dovoljno konkretni u protivničkom šesnaestercu. Trebalo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.