Treba biti strpljiv sa Jovićem, savršen je pred golom

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Treba biti strpljiv sa Jovićem, savršen je pred golom"

Bivši kapiten Ajntrahta iz Frankfurta Aleksander Mejer stao je u odbranu srpskog internacionalca Luke Jovića.

Bivši napadač Crvene zvezde i Ajntrahta je na meti kritičara otkako je letos stigao u redove kraljevskog kluba.

Jović još nije uspeo da se upiše u listu strelaca i mnogi u Španiji smatraju da je uprava Reala načinila grešku kada je rešila da ga dovede za 60 miliona evra.

Ipak, Mejer je stao na stranu Jovića rekavši da se radi o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mladom igraču i da mu treba dati vremena da se privikne na novu sredinu. On je takođe branio i bivše Jovićeve saigrače, Sebastijena Alea i Antu Rebića koji su pojačali Vest Hem i Milan.

"Nikada nije greška kada odete u Real, a što se tiče Sebastijena, igra u najboljoj ligi na svetu. Svi su otišli u velike klubove i mislim da su to veliki koraci u njihovim karijerama", kaže Mejer koji igra u dresu Vestern Sidnej Vonderersa.

Konkretno što se tiče Jovića, zatražio je da u Madridu budu strpljivi.

"Kada neko tako mlad ode u drugi klub, potrebno mu je vremena da se prilagodi. Siguran sam da će im se Jović isplatiti. Posle sve ili tri nedelje mogli biste pričati o tome kako je dobar finišer. Ima sve, levu, desnu nogu, postiže golove glavom. Savršen je pred golom", zaključio je Mejer.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMAC BRANI JOVIĆA Luka ima sve i savršen je pred golom!

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019

Real nije bacio 60 miliona evra na Luku Jovića! Bivši kapiten Ajntrahta iz Frankfurta Aleksander Mejer stao je u odbranu srpskog igrača koji je izložen brojnim kritikama u Španiji.. Kvota kladionice MaxBet na pobedu košarkaša CSKA protiv Himkija je 1.40.. Otkako je stigao u kraljevski klub...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.