Tošić: Nisam zadovoljan kako sam igrao

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Nisam zadovoljan kako sam igrao

Duško Tošić je protiv Spartaka odigrao prvi zvaničan meč za crveno–bele nakon povratka iz Betisa.

To je ujedno bila i premijera u prolećnom delu sezone na Marakani i prva službena utakmica na kojoj je nekadašnji levi bek igrao na mestu štopera u Crvenoj zvezdi.
Prvu utakmicu u sezoni je najvažnije pobediti zbog atmosfere i samopouzdanja. Trener Prosinečki od nas štopera traži da učestvujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u građenju igre, i da iznosimo loptu. Mene je možda u par situacija i previše povukao odlazak na protivničku polovinu i trudiću se da to korigujem. Generalno nisam zadovoljan svojom igrom, ali ima još mnogo utakmica i verujem kako vreme odmiče da ću biti sve bolji i sigurniji – rekao je Tošić u izjavi za Zvezdin sajt..
On se osvrnuo i na igru celog tima protiv Subotičana:
Posle prospavane noći i odgledanog snimka utisak je da nismo bili loši. Stvorili smo dosta prilika i poluprilika, dok Spartak ni u jednom trenutku nije predstavljao veliku opasnost po naš gol. To nikako ne znači da ne možemo puno bolje. Navijači očekuju puno bolju Zvezdu, i siguran sam da će u nastavku prvenstva biti zadovoljni. Raduje me i da smo dobro trčali, da smo fizički odlično spremni.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić: Nisam zadovoljan kako sam igrao

Izvor: Utakmica.rs, 05.Mar.2012

Duško Tošić je protiv Spartaka odigrao prvi zvaničan meč za crveno–bele nakon povratka iz Betisa. To je ujedno bila i premijera u prolećnom delu sezone na Marakani i prva službena utakmica na kojoj je nekadašnji levi bek igrao na mestu...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Tošić: Nisam zadovoljan svojom igrom

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2012, 12:05

Povratnik u redove crveno-belih Duško Tošić, za razliku od prvog boravka na Marakani kada je igrao levog beka, sada se nalazi u novoj ulozi, centralnog defanzivca i zajedno sa Nikolom Maksimovićem čini poslednji bedem ispred Bajkovićevog gola...- Prvu utakmicu u sezoni je najvažnije pobediti zbog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.