Tomić pred Andoru: Igrali sa Barsom na jednu loptu...

Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić pred Andoru: Igrali sa Barsom na jednu loptu...

Trener Crvene zvezde Milan Tomić kaže pred meč trećeg kola Evrokupa sa Andorom da je to izuzetno dobar tim sa velikim brojem kvalitetnih Amerikanaca.

Crveno-beli dočekuju ekipu iz španske Endesa lige u utorak od 19 časova.

"U pitanju je tim koji može da odigra vrlo dobro. Nepredvidivi su, igrali su sa Barselonom na strani utakmicu na jedan posed i praktično izgubili dobijeno. Za vikend su poraženi od Manrese i očekujem da će napraviti reakciju. U >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << timu imaju nekoliko sjajnih stranaca sa dugim stažom u Evropi. Da bismo dobili moramo da odigramo kvalitetno", kazao je Tomić za klupski sajt.

Slično mišljenje ima i centar Zvezde Maik Cirbes.

"Ekipa koja dolazi iz španse lige ne može da bude loša.To je jedno od najjačih prvenstava u Evropi. Igra Andore protiv Barse pokazatelj je njihovog kvaliteta. Moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta", poručio je Nemac.

Posle dva kola, srpski tim je prvi u grupi A sa oba trijumfa, Andora je četvrta sa 1-1.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.