Tomić: Andora je nepredvidiva, moramo kvalitetno...

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Andora je nepredvidiva, moramo kvalitetno...

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da očekuje dobro izdanje i pobedu svog tima protiv Andore u 3. kolu A grupe Evrokupa.

- Nepredvidiva ekipa koja je igrala sa Barselonom utakmicu na jedan posed i praktično izgubila dobijeno u Blaugrani. Andora je tim koji može da odigra vrlo dobro, sa druge strane izgubili su prethodni meč u prvenstvu od Manrese i očekujem da pokažu reakciju. Imaju odličan roster sa dosta stranaca koji igraju dugo u Evropi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Mi moramo da odigramo kvalitetnu, ozbiljnu utakmicu kako bismo dobili ovaj meč - istakao je Tomić za klupski sajt.

Centar Majk Cirbes kaže da je protiv Andore neophodna koncentracija ceo meč.

- Igramo protiv rivala koji nastupa u jednoj od najjačih liga u Evropi. Iza sebe imaju odličnu utakmicu protiv Barselone koja je dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta. Moraćemo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta da bismo nastavili pobednički niz - zaključio je nemački košarkaš.

Utakmica Crvena zvezda - Andora igra se sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.