Stanković zadovoljan posle pobede u Kruševcu

Izvor: B92, 05.Dec.2021, 16:59

Stanković zadovoljan posle pobede u Kruševcu

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je bila dobra utakmica i zadovoljan je.

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Napredak u okviru 19. kola Superlige Srbije rezultatom 2:0.

Utiske posle teškog gostovanja u Kruševcu izneo je šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković.

"Bilo je ovo teško gostovanje, a čestitao bih i Napretku na igri. Mislim da smo u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poluvremenu imali inicijativu, mogli smo postići i gol više, na kraju smo dali dva. U drugom poluvremenu je rival izašao više i u prvih dvadesetak minuta nam stvorio nekoliko prilika. Bila je dobra utakmica i lično sam zadovoljan, pogotovo prvim poluvremenom, u nastavku smo se malo i "štedeli", usled napornog ritma u kom smo i zbog svega onog što nas čeka", počeo je Stanković.

Brz povratak na klupu poželeo je kolegi Milanu Đuričiću Đumiju, treneru kruševačkog Napretka.

"Želim mu da se što pre vrati na klupu. "Stari lisac" poput njega koji dobro zna svoj posao nam uvek treba. Mnogo puta se izborio - izboriće se i sad", istakao je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA SE ŠTEDELA ZA BRAGU! Stanković zadovoljan: Inicijativa donela golove

Izvor: Kurir, 05.Dec.2021

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Napredak u okviru 19. kola Superlige Srbije rezultatom 2:0, a utiske posle teškog gostovanja u Kruševcu izneo je šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković.

Nastavak na Kurir...

Stanković: Teško gostovanje, inicijativa donela golove

Izvor: RTS, 05.Dec.2021

Crvena zvezda je pobedila Napredak i zabeležila nova tri boda. Trener Dejan Stanković bio je zadovoljan postignutim, naročito u prvom poluvremenu. Gostovanje u Kruševcu ocenio je kao teško. . Crveno-beli su u 19. kolu Superlige Srbije pobedili Napredak sa 2:0..."Bilo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.