Škundrić: Ograđujem se od svega

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2010, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škundrić: Ograđujem se od svega

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, ministar energetike i rudarstva Petar Škundrić, osudio je nerede koje je u Đenovi izavala grupa navijača iz Srbije, ocenivši da je bačena senka na našu državu i sport.
-Svi vinovnici izgreda u Đenovi trebalo bi da ozbiljno odgovaraju- >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << poručio je Škundrić, uz ocenu da takvo ponašanje nema veze sa sportom, niti sa lepom sportskom tradicjiom.
Prema njegovim rečima, Crvena zvezda nema nikakve veze sa događajima na kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope između fudbalskih reprezentacija Italije i Srbije.
-Tražiću da se ogradimo od svih oblika ponašanja koji imaju primesu netolerancije i sile- rekao je Škundrić.
On je posebno osudio napad na golmana reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića.
-Svaki sportista ima pravo da odabere klub u kojem će nastaviti karijeru i niko nema pravo da ga zbog toga napada- smatra Škundrić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠKUNDRIĆ: ZVEZDA NEMA VEZE SA DOGAĐAJIMA U ĐENOVI

Izvor: Kurir, 13.Okt.2010

BEOGRAD - Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda i ministar energetike Petar Škundrić osudio je danas ponašanje huligana na prekinutoj utakmici Italija-Srbija u Đenovi i rekao da taj sportski kolektiv nema veze sa sinoćnjim događajima..."To ponašnje je bilo neprimereno i bacilo senku i na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.