Ročesti: Kada sam čuo da me Zvezda zove...

Izvor: N1 televizija, 13.Sep.2017, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ročesti: Kada sam čuo da me Zvezda zove...

Novi plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti doputovao je u utorak u Beograd i tom prilikom istakao da je presrećan što će igrati pred najboljim navijačima na svetu. Ročesti će u sredu obaviti lekarske preglede, a potom će se priključiti novim saigračima.

Iskusni plejmejker nije krio zadovoljstvo novim izazovom koji je pred njim, ali i igranjem pred navijačima o kojima je pisao i prethodnih godina kada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nije bio član Crvene zvezde.

Ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri, nova porodica čiji ču biti član. Crvena zvezda ima najbolje navijače u svetu i veoma sam uzbuđen što ću biti deo svega toga. Jedva čekam da krenemo, da upoznam trenera, igrače, menadžment. Nekoliko nedelja sam u zaostatku i sada želim što pre da počnem da radim sa ekipom“, naglasio je Ročesti, „Imam 32 godine, ali sam veoma gladan uspeha. Kao i mladi igrači. Želim da mislim o sebi kao klincu koji će da izađe na teren, bori se i igra košarku“.

Ročesti kaže da kada je čuo za ponudu ‚crveno-belih‘, nije imao mnogo dilema, iz više razloga.

Ročesti: "Novo poglavlje i moja nova porodica" https://t.co/vCQRRjbFnx#kkcz#Zvezdas#WeAreTheTeampic.twitter.com/F0oJ9sB6JF

Bio sam uzbuđen, zbog navijača i celog okruženja koje me čeka. Igrao sam za Crnu Goru i znam da košarka ovde živi u srcima ljudi. Kao što sam rekao, ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri. I sada idemo dan, po dan. Sve se dogodilo veoma brzo. Pre samo nekoliko dana čuo sam za mogućnost da mogu da dođem u Crvenu zvezdu i sada sam tu. Bilo je to čisto uzbuđenje. Sada mi je najvažnije da se što pre upoznam sa svima i da počnem da radim. Moj cilj je da svakog dana budem sve bolji. Sve što imam daću navijačima. Izneću srce na teren“, istakao je plejmejker Zvezde.

Ročesti ima ogromno iskustvo igranja u Evropi, ali je novi format Evrolige i najmanje 30 utakmica za njega novitet.

Radujem se tome, pogotovo zbog novog formata takmičenja. Prošle sezone sam gledao mnoge utakmice Evrolige na televiziji i rekao sam da više to neću da radim. Želeo sam da budem deo zabave. I sada imam tu priliku“, rekao je Ročesti.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.