Novi plej Zvezde: Imam 32, ali sam gladan uspeha

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "plej" Zvezde: Imam 32, ali sam gladan uspeha

"Crvena zvezda ima najbolje navijače u svetu i veoma sam uzbuđen što ću biti deo svega toga", poručio je novi "kec" Crvene zvezde Tejlor Ročesti po dolasku u Beograd.

U utorak predveče Tejlor Ročesti (32) stigao je u Srbiju, pošto je prethodnih dana postao novi član Crvene zvezde mts, što je osma evropska država u kojoj će zaigrati košarku.

Ovaj iskusni plejmejker prethodno je profesionalnu karijeru počeo u Nemačkoj (Getingen, pa Alba), pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potom igrao i u Turskoj(Galatasaraj), Francuskoj (Le Man), Španiji (Kaha Laboral), Italija (Bijela, pa Montepaski), Rusiji (Nižnji i Lokomotiva) i Izrael (Makabi).

Sada će zaigrati pred beogradskom publikom koja ga je oduševljavala i kada je pred navijače crveno-belih dolazio kao član ranije pomenutih klubova...

"Ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri, nova porodica čiji ću biti član. Crvena zvezda ima najbolje navijače na svetu i veoma sam uzbuđen što ću biti deo svega toga. Jedva čekam da krenemo, da upoznam trenera, igrače, menadžment. Nekoliko nedelja sam u zaostatku i sada želim što pre da počnem da radim sa ekipom", odmah je direktno poručio Ročesti.

Navijači su bili jedan od razloga koji su i presudili da odabere regionalnog i domaćeg šampiona koji u novu sezonu kreće sa značajno promenjenim sastavom i novim stručnim štabom.

"Bio sam uzbuđen, zbog navijača i celog okruženja koje me čeka. Igrao sam za Crnu Goru i znam da košarka ovde živi u srcima ljudi. Sve se dogodilo veoma brzo. Pre samo par dana čuo sam za mogućnost da mogu da dođem u Crvenu zvezdu, i sada sam tu. Bilo je to čisto uzbuđenje. Sada mi je najvažnije da se što pre upoznam sa svima i da počnem da radim. Moj cilj je da svakog dana budem sve bolji. Sve što imam daću navijačima. Izneću srce na teren", dodao je ovaj momak iz Teksasa.



Izvor: YouTube

Ročesti je prethodnu sezonu igrao u Lokomotivi Kubanj koja nije igrala u Evroligi stoga će novi format najjačeg evropskog takmičena, po ligaškom sistemu sa 16 ekipa, biti novitet za njega zbog čega se on veoma raduje.

"Prošle sezone sam gledao mnoge utakmice Evrolige na TV-u i rekao sam da više to neću da radim. Želeo sam da budem deo zabave i sada imam tu priliku", naveo je Ročesti.

Ovaj plejmejker, koji je bio i najbolji strelac Evrolige u dresu Nižnjeg Novgoroda pre tri sezone (18,9 poena po meču), bez obzira na godine još ima motiva da osvaja trofeje.

Biće treći najstariji igrač ekipe iza Pere Antića (35) i Milka Bjelice (33)...

"Imam 32 godine, ali sam veoma gladan uspeha. Kao i mladi igrači. Želim da mislim o sebi kao klincu koji će da izađe na teren, bori se i igra košarku", poručio je Ročesti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.